Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

N1 [ B.B. ]

20. 12. 2021. 17:03 >> 17:04

ZBOG ŠIRENJA OMIKRON SOJA

Odložen ekonomski forum u Davosu

Svjetski ekonomski forum u Davosu neće biti održan u januaru kako je to planirano, objavili su organizatori. Godišnji sastanak u Davosu pomjeren je za ljeto 2022. godine. Događaj, koji privlači političare, poslovne ljude i rukovodioce i druge velike globalne igrače, odložen je usljed zabrinutosti zbog širenja omikron soja koronavirusa, prenosi DPA.

Sastanak u švajcarskom ljetovalištu Davos trebalo je da se održi od 17. do 22. januara, ali je sada pomjeren za početak ljeta.

"Trenutni uslovi pandemije izuzetno otežavaju održavanje globalnog sastanka gdje bi učesnici bili fizički prisutni“, navodi se u saopštenju Svjetskog ekonomskog foruma, posebno ukazujući na pojavu omikron varijante.

Takođe, navodi se da uprkos strogim zdravstvenim protokolima sastanka, prenosivost omikrona i njegov uticaj na putovanja i mobilnost učinili su odgađanje neizbježnim.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније