Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Beta [ B.B. ]

07. 12. 2021. 16:07   >>  16:09

NUDIO USLUGE NA SADO-MAZO SAJTOVIMA

Njemac osuđen na 8,5 godina zbog kastracije osam muškaraca

Njemački sud je osudio 67-godišnjeg električara na 8,5 godina zatvora zbog kastracije nekoliko muškaraca na njihov zahtjev, javila je danas agencija DPA.

Sud u Minhenu je osudio muškarca za težak i opasan napad, a on je prvobitno bio optužen i za ubistvo iz nehata, zbog smrti jednog od kastriranih muškaraca usljed te operacije.

Optuženi je pred sudom priznao da je nudio kastracije na sado-mazohističkim sajtovima, navodeći da mu je nekoliko muškaraca platilo da bi ih mučio i uklonio im testise.

Te operacije je, kako je rekao na suđenju, izvodio na svom kuhinjskom stolu u mjestu Markt Švaben, a žrtvama je govorio da je obučen medicinski stručnjak.

Naveo je da je od jula 2018. do marta 2020. kastrirao ili djelimično amputirao genitalije osam muškaraca, ali je negirao odgovornost za smrt jednog od njih, koji je umro nekoliko dana nakon operacije.

Tužioci su tražili 11 godina zatvora za optuženog, zbog nanošenja teških i opasnih tjelesnih povreda, dok je odbrana zahtijevala da kazna ne bude veća od sedam godina.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније