Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

B.B. [ Beta ]

07. 11. 2021. 09:39 >> 09:42

SINDIKAT POLICIJE NA MALTI

Iz revolta ohrabruju policajce da puste brade, lakiraju nokte i farbaju kosu

Glavni sindikat malteške policije ohrabrio je policajce da puste bradu, farbaju kosu i lakiraju nokte, revoltirani zbog direktiva o izgledu koje su dobili od nadležnih.

Sindikat malteške policije žalio se u septembru na direktivu da svi muški policajci moraju da se briju ili će biti suočeni sa disciplinskim mjerama.

Taj sindikat je naveo da naredba o brijanju nije u skladu sa zakonom u kojem se ne pridaje važnost da policajci moraju da imaju čisto obrijano lice.

Pošto sindikat nije dobio odgovor od čelnika policije, pokrenuo je protestnu inicijativu i pozvao službenike da od ponedjeljka puste bradu, ali da ona bude uredna.

Sindikat je predložio lakiranje noktiju u svim bojama, kao i farbanje kose, ali da farba ne bude mnogo drečava, i još naveo da ne moraju da nose policijske kape.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније