Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

15. 10. 2024. 06:36 >> 06:46
Čitaj mi:

PROGNOZA

Sunčano, do 26 stepeni

Na sjeveru Crne Gore ujutru magla, tokom dana sunčano. Temperatura do 23 stepena. Na jugu sunčano. Temperatura do 26 stepeni.

MORE malo talasasto. Maestral uglavnom slab, na otvorenom prema Otrantu umjeren. Temperatura oko 21 stepen.

Narednih dana na sjeveru, u srijedu malo do umjereno oblačno sa dosta sunca i toplo. U četvrtak znatno više oblaka, krajem dana ponegdje može biti slabe kiše. Vjetar narednih dana uglavnom slab, dominantno sjeverni. U četvrtak malo svježije.

Na jugu u srijedu pretežno sunčano, mirno i toplo. U četvrtak znatno više oblaka, umjereno do pretežno oblačno. Vjetar slab, na krajnjem jugoistoku od večeri umjeren sjeveroistočni. U srijedu do 27 stepeni.


Pod uticajem oblasti povišenog vazdušnog pritiska sjutra stabilizacija vremenskih prilika u većem dijelu zapadne Evrope. Obilna kiša sjutra u Portugalu i na jugozapadu Španije, a slabijih padavina biće i u Ukrajini i Rusiji. Najhladnije u Moskvi - do 8 stepeni, najtoplije u Atini, 28.


Na Balkanu pretežno sunčano i toplo. Samo po kotlinama ujutru magla. Temperatura između 20 stepeni u kontinentalnim oblastima i 30 na jugu Grčke.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније