Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

24. 04. 2024. 06:34 >> 06:35
Čitaj mi:

VREMENSKA PROGNOZA

Oblačno, moguća slaba kiša

U Crnoj Gori danas će biti oblačno sa slabom kišom. Temperatura do 19 stepeni.

Na sjeveru Crne Gore, promjenljivo oblačno i malo svježije, mjestimično sa slabom kišom, ali i povremeno sunčanim periodima. Vjetar umjeren do jak južni i jugozapadni. Temperatura do 14 stepeni.

Na jugu će takođe biti oblaka i sunčanih perioda, povremeno i slabe kiše. Vjetar umjeren južni. Temperatura do 19 stepeni.

More uglavnom umjereno talasasto. Vjetar umjeren do pojačan, jugozapadni, krajem dana južni i jugoistočni. Temperatura mora 17 stepeni.

CRNA GORA  - tri dana 

Narednih dana na sjeveru - nastavlja se promjenljivo vrijeme, uz mjestimično slabu kišu, ali i sunčane periode. Vjetar povremeno umjeren do pojačan južni. U petak malo toplije.

CRNA GORA - tri dana - Jug

Na jugu, u četvrtak i petak slično vrijeme - sunčani periodi, oblaci i pomalo kiše. Vjetar slab do umjeren, južni, a u petak i porast temperature.

Prognoza za Evropu:

Prostrani ciklon od sjevera Skandinavije do sjevera Afrike zahvata i veći dio Evrope, pa će sjutra mjestimično biti kiše u južnim, jugoistočnim, centralnim i zapadnim predjelima. U Skandinaviji će osim kiše ponegdje biti i snijega. Pretežno suvo na Pirinejima i zapadnom Mediteranu, a najtoplije na jugoistoku kontinenta. Temperatura u glavnim gradovima od 4 stepena u Helsinkiju do 24 u Atini.

Prognoza za Balkan:

Na Balkanu pretežno oblačno, sa slabom kišom u većini predjela. Na jugoistoku će biti pljuskova s grmljavinom, ali i sunčanih perioda. Temperatura u većini predjela od 10 do 15, a na jugu i jugoistoku od 21 do 24 stepena.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније