Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

M.M.Lj. [ N1 ]

13. 10. 2024. 22:35 >> 22:40
Čitaj mi:

NOVI PAZAR

Preminula beba koja je pala sa četvrtog sprata

Beba od godinu i po koja je pala sa četvrtog sprata u Novom Pazaru preminula je na putu za Beograd. Beba je preminula u Kraljevu, a prevezena je zbog ozbiljnosti povreda hitno na neurohirurgiju u Beograd, piše Euronews.

“Dijete je sa teškim povredama glave i gornjih ekstremiteta. Zbog teškog stanja morali smo hitno da ga transportujemo za Beograd”, rekao je ranije danas dečiji hirurg Dževad Sebečevac.

Podsjećamo, danas je dječak pao sa četvrtog sprata zgrade u Novom Pazaru.

“Danas po podne dijete A. K. (1) palo je sa četvrtog sprata zgrade u Novom Pazaru. Uviđajem je utvrđeno da se dijete u stanu nalazilo sa svojim roditeljima i da je u jednom trenutku izašlo na terasu i palo na plato ispred zgrade”, naveo je Dačić u pisanoj izjavi i dodao da se dijete prevozi iz Novog Pazara u Beograd radi daljeg lečenja, s obzirom na to da je dobilo teške tjelesne povrede opasne po život, u vidu preloma kostiju glave i obje ruke.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније