Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

A.J. [ Beta ]

30. 09. 2024. 22:40 >> 22:41
5
Čitaj mi:

predsjednik srbije

Vučić: I Đukanović i ja smo opsjednuti Srbijom, on je mrzi ja je volim

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras u Beogradu da on i bivši predsjednik Crne Gore Milo Đukanović imaju "gotovo sve različito u svojim programima, planovima i idejama", ali da imaju "jednu zajedničku opsesiju - Srbiju".

"I jedan i drugi smo opsjednuti Srbijom on je mrzi, ja je volim, i nemam nikakav problem s tim. Ja ću nastaviti da volim svoju zemlju, on može da nastavi da je mrzi. Istovremeno ću poštovati Crnu Goru i narod u njoj, šta god on pjevao, koliko god mrzio Srbiju, ona će ići naprijed", rekao je Vučić.

Tako je prokomentarisao snimak Đukanovićeve proslave pobjede njegove Demokratske partije socijalista na lokalnim izborima u Podgorici u nedelju uz stihove "Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije, mogu samo da nas mrze...".

Upitan o izjavi nekadašnjeg ministra za Kosovo Gorana Bogdanovića da su Srbi na Kosovu shvatili da ih je prevario, Vučić je kazao da se u nemogućim uslovima borio i uspio da 28 zemalja svijeta povuče priznanje Kosova.

"A, Bogdanović, (Dragan) Đilas, (Zdravko) Ponoš, (Boris) Tadić i ostali natovarili su nam nezavisnost Kosova i 90 zemalja koje su priznale nezavisnost - toliko o učinku... Bogdanović i svi oni zajedno na jednu listu i ja na drugu, pa da vidimo ko koliko glasova dobija od srpskog naroda na Kosovu", rekao je Vučić novinarima na svečanosti povodom završetka radova na hotelu "The St. Regis Belgrade" u "Kuli Beograd" naselja "Beograd na vodi".

Vučić je govoreći o najavljenoj sjednici Skupštine Srbije o litijumu poručio opoziciji da ona odluči da li žele da on dođe na tu sjednicu ili ne.

"Plaše se jednog čovjeka, plaše se riječi i mozga jednog čovjeka, sve bi oni dali da mogu tog jednom da pobijede i da sruše, a muči ih to što se taj jedan ne plaši svih njih zajedno", kazao je on.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније