Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

A.B. [ RTS ]

07. 09. 2024. 21:00 >> 21:01
Čitaj mi:

U ČAČKU

Bora Đorđević sahranjen uz "Pogledaj dom svoj anđele"

Legendarni roker Bora Đorđević sahranjen je danas na Gradskom groblju u Čačku. Veliki broj prijatelja, kolega, Čačana došli su da isprate, kako kažu, svog velikana, frontmena grupe Riblja Čorba.

 Đorđević, koji je preminuo 4. septembra, sahranjen je, kako je i želio, u rodnom gradu.

Tekstopisca, muzičara i frontmena „Riblje čorbe“, uz njegovu pjesmu "Pogledaj dom svoj, anđele", ispratili su porodica, prijatelji, kolege, saradnici i brojni Čačani.

Na komemorativnom skupu održanom, tokom prepodneva, u Kulturnom centru Čačka, od Bore su se oprostili i uputili mu posljednji pozdrav kolege iz grupe Miroslav Milatović Vicko i Nikola Zorić, prijatelji Zoran Dašić Daša, Miroslav Ilić i Goran Bojović, gradonačelnik Čačka Milun Todorović i ministar kulture Nikola Selaković.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније