Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

P.R. [ Beta ]

28. 08. 2024. 15:30 >> 15:28
Čitaj mi:

PREMIJER OTVORIO

S. Makedonija: Telefonska liniju za prijavu devijantnog ponašanja političara

Premijer Sjeverne Makedonije Hristijan Mickoski izjavio je danas da je vrijeme kriminalaca u politici završeno i najavio da će u njegovom kabinetu biti otvorena linija na koju će građani moći da prijave "devijantno ponašanje administrativaca i političara".

U izjavi novinarima u Makedonskoj Kamenici on je objasnio da će se na tu otvorenu liniju prijavljivati "devijantno ponašanje administrativaca, političara, bilo na lokalnom ili na državnom nivou, koji možda traže neke protivusluge da obavljaju posao koji građanima pripadaju prema zakonu i Ustavu".

"Specijalni tim u mom kabinetu će imati otvorenu liniju i razgovarati sa građanima koji prijave to devijantno ponašanje", rekao je premijer Sjeverne Makedonije i lider VMRO DPMNE.

Mickoski je istakao da sve dok je premijer, neće biti mjesta za kriminalce u politici i da se, kako je rekao, "moramo snažno boriti protiv kriminala i korupcije".

"Moramo se boriti protiv kriminala i korupcije, oni su pandemijskih razmjera u našoj zemlji i to je glavni cilj ove vlade koju vodi VMRO-DPMNE i koalicija 'Tvoja Makedonija'. Dok sam premijer, neće biti mjesta za kriminalce u politici i zato svakom imenovanom i izabranom funkcioneru iz VMRO-DPMNE šaljem puruku, a to je da 'kako čuvaš svoj obraz, čuvaš i moj i organizacije'", rekao je Mickoski.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније