Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

A.B. [ RTS ]

20. 08. 2024. 14:31 >> 14:34
Čitaj mi:

ZLOČIN ISPRED TRŽNOG CENTRA

Ubistvo u Skoplju, dvoje uhapšeno, treći u bjekstvu

Dvije osumnjičene osobe su uhapšene zbog ubistva koje se dogodilo na parkingu ispred tržnog centra "Mavrovka" u Skoplju, dok policija traga za trećim osumnjičenim.

Jedna osoba upucana je jutros iz vatrenog oružja isped tržnog centra i premunula na licu mjesta, javili su prethodno tamošnji mediji.

Ministarstvo unutrašnjih poslova Sjeverne Makedonije saopštilo je da policija za identitet bjegunca.

Policija je preduzela operativno-taktičke mjere zatvaranjem dijela gradskog područja, te pregledom više domova i vozila uz snage specijalne policije, helikoptere i dronove, navode iz Ministarstva.

Na području opštine Čair, ističu, primijećeno je putničko vozilo koje je pokušalo da pobjegne, dok su ljudi iz vozila pružili otpor uz upotrebu vatrenog oružja.

Policajci su uzvratili, nakon čega je jedna osoba uhapšena.

Tokom daljih mera, još jedna osoba je uhapšena, a policiji je poznat i identitet trećeg osumnjičenog koji je u bjekstvu.

MUP nije otkrio identitet ubijenog, ali je ukazao da će u narednom periodu u pojedinim delovima Skoplja biti pojačano prisustvo policije da bi se rasvijetlio slučaj.

Makedonski mediji pišu da je ubijen advokat, koji je sa porodicom bio ispred tržnog centra.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније