Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

A.B. [ Beta ]

17. 08. 2024. 16:36 >> 16:36
37
Čitaj mi:

PREDSJEDNIK SRBIJE

Vučić: NVO sektor dobio milijarde eura da me ruši

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je za prethodni šest ili sedam mjeseci uloženo 78 miliona eura u "vrlo politički antidržavni nevladin sektor" što pokazuje, kako navodi, koliko su veliki pritisci na Srbiju.

"Ogroman je novac uložen u moje rušenje u posljednih sedam ili osam godina kada je bilo jasno da Srbija ide svojim nezavisnim, samostalnim putem. U pitanju su milijarde eura", rekao je Vučić.

Na pitanje da li je sateran u ćošak, kako neki mediji objavljuju, Vučić je kao "politički veteran" poručio da protivnika nikad ne treba saterivati u ćošak jer se tada najžešće bori.

"Ja svojim protivnicima uvijek ostavljam izlaz da odu bez plijena.

 

Govoreći o litijumu Vučić je ponovio da se možda i neće ekspolatisati.

"To će se tek vidjeti. U Srbiji je rudarstvo godinama ubijano", zaključio je Vučić.

Пратите нас на

Коментари37

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније