Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

K. J. [ N1 ]

06. 08. 2024. 12:27 >> 12:28
1
Čitaj mi:

kod Pančeva poginula jedna osoba

Crnogorskom državljaninu zabranjeno da napusti Srbiju zbog lančanog sudara

Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu saslušalo je N.T. (30), državljanina Crne Gore, zbog sumnje da je izazvao lančani sudar kod Pančeva, u kojem je jedna osoba poginula, a sedam je povrijeđeno.

Nesreća se dogodila 1. avgusta na putu 1B, a učestvovao je teretni skup vozila i šest putničkih vozila.

“Do saobraćajne nezgode je došlo usljed toga što vozač teretnog skupa vozila N.T, koji se kretao iz pravca Pančeva ka Banatskom Novom Selu, nije držao odstojanje od vozila koja su se kretala ispred njega u istom smjeru usljed čega je došlo do kontakta vozila koja su se kretala iz pravca Pančeva ka Banatskom Novom Selu i vozila iz suprotnog smjera“, navodi se u saopštenju tužilaštva.

U nesreći je stradala jedna osoba, M. S. (66), dok su dvije osobe teško povrijeđene, a petoro njih lakše.

“Po nalogu dežurne javne tužiteljke određeno je zadržavanje u trajanju od 48 časova osumnjičenom N.T. i prema istom je na predlog OJT Pančevo, Osnovni sud u Pančevu odredio mjeru zabrane napuštanja boravišta i to zabranu napuštanja teritorije Republike Srbije, naloženo da se javlja određenom državnom organu, PU Pančevo i oduzete su putne isprave i vozačka dozvola“, navodi se u saopštenju.

OJT Pančevo je naložilo obdukciju poginulog lica M.S., uzimanje krvi i urina od osumnjičenog N.T., te će se u daljem toku postupka ispitati svi oštećeni, svjedoci, naložiti sva potrebna vještačenja i utvrditi sve činjenice relevantne za ovaj kritični događaj.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније