Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

B.Č.J. [ Beta ]

22. 07. 2024. 16:03 >> 16:03

hrvatska

Policija: Šesta žrtva napada u staračkom domu u Daruvaru

Šesta žrtva današnjeg napada u staračkom domu u Daruvaru, u Slavoniji, podlegla je povredama, saopštila je policija.

Kako prenosi Hina, šef Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske Nikola Milina izjavio je da je u bolnici od zadobijenih povreda preminula i šesta osoba, nakon što je danas prepodne penzionisani vojni policajac Krešimir Pahoki pucao po zaposlenima i štićenicima daruvarskog Doma za starije i nemoćne osobe.

Policija je potvrdila da je muškarac koji se dovodi u vezu s današnjim višestrukim ubistvom u daruvarskom domu za starije i nemoćne osobe pod policijskim nadzorom.

Prema nezvaničnim informacijama koje su ranije prenijeli lokalni mediji, napadač je ubio četiri korisnice doma, među kojima je bila i njegova majka i jednu zaposlenu.

On je oko 10.10 ušao u Dom za starije i nemoćne osobe "Vianey" u Daruvaru i počeo da puca. Potom je pobjegao ali je ubrzo uhapšen u blizini kafića "Daruvarac", gdje je navodno naručio piće i stavio pištolj na sto, objavio je tportal.hr.

Prema prvim informacijama pet osoba je ubijeno na mjestu događaja, a još pet je ranjeno.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније