Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

A.J.

20. 07. 2024. 16:07 >> 16:07
Čitaj mi:

U BARU, BUDVI I HERCEG NOVOM

Dačić: U Crnoj Gori trenutno šest srpskih policajaca

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić saopštio je da se u Crnoj Gori nalazi šest srpskih policajaca - u Baru, Budvi i Herceg Novom, po dva, jedan iz kriminalističke policije i jedan iz opšte nadležnosti.

Dačić je kazao da Srbija već više od 10 godina održava policijsku saradnju sa zemljama u regionu u vrijeme turističke sezone, saopšteno je iz MUP-a Srbije, prenosi Avaz.ba.

“Mi smo spremni da sarađujemo sa svima u BiH u okviru policijske saradnje. Ako je to problem za BiH, što inače nije problem za Hrvatsku 14 godina i Crnu Goru 12 godina, ne moramo ni da šaljemo nikoga niti da imamo bilo kakvu policijsku saradnju", istakao je Dačić povodom informacije kako će srbijanski policajci biti raspoređeni na ulicama pojedinih gradova u državi Bosni i Hercegovini.

On je naveo da sa Hrvatskom ta saradnja postoji od 2010. godine i da se u ovom trenutku u Hrvatskoj, u Rijeci i Puli nalaze dva policajca iz Srbije, pripadnika kriminalističke policije.

“Sa Crnom Gorom se to radi od 2012. godine, i svake godine se produžava, što je učinjeno i sada u maju, tako da se sada u Crnoj Gori nalazi šest naših policajaca, u Baru, Budvi i Herceg Novom, po dva, jedan iz kriminalističke policije i jedan iz opšte nadležnosti”, naveo je Dačić, prenosi Avaz.ba.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније