Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

P.R.

09. 07. 2024. 16:57 >> 16:57
Čitaj mi:

TOPLOTNI TALAS I U REGIONU

S. Makedonija: Temperatura narednih dana i preko 40°C

Dnevna temperatura u Sjevernoj Makedoniji će naradnih dana biti iznad 30 stepeni, a ponegdje će prelaziti i 40, objavila je danas Hidrometeorološka uprava.

Kako se navodi, nastavlja se period sunčanog i veoma toplog vremena, osim nedjelje kada će ponegdje biti nestabilnosti sa jakom kišom i grmljavinom poslije podne.

"Dnevna temperatura svuda će biti iznad 30 stepeni Celzijusa, a ponegdje će prelaziti 40. Od četvrtka do sredine naredne nedjelje na više mjesta će biti aktiviran narandžasti nivo za opasnost od visokih temperature", piše u prognozi vremena.

Prema prognozi, sjutra će u Sjevernoj Makedoniji maksimalna temperature biti od 31 do 39 stepeni, u četvrtak od 33 do 41 stepen, u petak od 34 do 42 stepena, a u subotu od 35 do 42 stepena, dok će minimalne temperature tih dana biti od 13 do 23 stepena.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније