Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

A.J. [ N1 ]

05. 07. 2024. 16:43 >> 16:47

ivica dačić

"Ukida se crveni nivo bezbjednosnih prijetnji od terorizma, prelazi se na žuti"

Potpredsjednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić donio je odluku, s obzirom na smanjeni nivo bezbjednosnih izazova, rizika i prijetnji od terorističkog akta, o ukidanju crvenog nivoa bezbjednosnih prijetnji od terorizma, navodi se u saopštenju MUP-a Srbije.

Mjere koje su naložene u skladu sa crvenim nivoom bezbjednosnih prijetnji od terorizma, prestaju danas od 19 časova, i prelazi se na žuti nivo, što je umjereni stepen ugroženosti od terorizma, navodi se.

U skladu sa žutim nivoom bezbjednosnih prijetnji, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova preduzimaće pojačane mjere predostrožnosti i pozornosti, u cilju zaštite objekata od vitalnog značaja za Republiku Srbiju, ključne infrastrukturne objekte, tržne centre, bioskope, javne objekte i mjesta masovnih okupljanja, prenosi N1.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније