Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

N1 [ R.B. ]

22. 06. 2024. 19:07 >> 19:05
Čitaj mi:

PLJUSKOVI, GRAD, VJETAR

Nevrijeme zahvatilo djelove Srbije

Jako nevrijeme zahvatilo je u poslijepodnevnim satima djelove Srbije. Nakon višednevnog toplotnog talasa i temperatura koje su bile do 40 stepeni Celzijusovih, nevrijeme je najprije pogodilo Zapadnu Srbiju.

Kako je objavljeno na sajtu RHMZ, grmljavinska oblačnost sa područja zapadne i jugozapadne Srbije (potez Кoceljeva – Valjevo – Кosjerić) premjestiće se ka južnom Sremu i Šumadiji. Istovremeno nova oblačnost u BiH u pojačanju i u narednim satima imaće tendenciju širenja ka zapadnom Sremu i južnoj Bačkoj. Očekuju se jaki pljuskovi, grmljavina, grad i jak i olujni vjetar.

Grmljavinska nepogoda na području Кolubarskog okruga u Osečini i okolini je u naglom pojačanju i sa tendencijom premještanja ka Кoceljevi.

Podrinje i Mačvanski okrug pogodili su jaki pljuskovi, grmljavina i grad.

U Zlatiborskom, Moravičkom i Raškom okrugu na jugozapadu zemlje ponegdje su zabilježeni pljuskovi sa grmljavinom uz rijetku pojavu grada.

Nastavak jakih pljuskova sa grmljavinom, gradom i potencijalno jakim i olujnim vjetrom u djelovima Podrinja i Mačvanskog okruga (naročito na potezu Mali Zvornik – Krupanj).

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније