Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

M.V. [ Glas Amerike ]

21. 06. 2024. 15:59 >> 15:59

SRBIJA

Gašić sa komandantom Vazduhoplovne komande NATO

Ministar odbrane Srbije Bratislav Gašić sastao se u petak sa komandantom Vazduhoplovne komande NATO i komandantom Vazduhoplovnih snaga SAD u Evropi i Africi generalom Džejmsom Hekerom, koji boravi u zvaničnoj posjeti Srbiji, a teme sastanka bile su regionalna bezbjednost i saradnja Vojske Srbije i Oružanih snaga SAD, saopštilo je Ministarstvo.

Gašić je prenio da je Srbija pouzdan partner u očuvanju stabilnosti i bezbjednosti u regionu i da je opredijeljena da sa SAD nastavi da unaprjeđuje dostignuti stepen saradnje u svim oblastima od zajedničkog interesa s ciljem jačanja sposobnosti i interoperabilnosti Vojske Srbije.

Heker je istakao da postoji prostor za unapređenje saradnje između dvije vojske i da, osim razvijene saradnje dvije zemlje, bitan aspekt predstavlja podrška u multinacionalnim mirovnim operacijama.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније