Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

B.B.

17. 06. 2024. 19:28 >> 19:28
Čitaj mi:

OTVOREN PREDMET - SUKOB INTERESA?

Jandroković vodio sina državnim avionom na utakmicu EP-a

Komisija za odlučivanje o sukobu interesa otvorila je danas predmet protiv predsjednika Hrvatskog sabora Gordana Jandrokovića, jer je na utakmicu hrvatske fudbalske reprezentacije u Berlin, na koju je putovao Vladinim avionom, poveo i sina.

Predmet je otvoren, a Komisija će vidjeti jesu li ispunjeni uslovi za pokretanje postupka protiv Gordana Jandrokovića, rekla je Hini predsjednica Komisije Aleksandra Jozić Ileković.

Ona je potvrdila da je informaciju o putovanju predsjednika Sabora i njegovog sina, Vladinim avionom na subotnju utakmicu između Hrvatske i Španije, Komisija doznala iz medija.

„Osim toga, zvali su nas i brojni novinari, pa smo nakon toga odlučili daa otvorimo predmet”, rekla je Jozić Ileković.

Iz Jandrokovićevog kabineta su najavili da će se on u utorak, u Hrvatskom saboru, u izjavi za medije, oglasiti o predmetu koji je protiv njega otvorila Komisija za odlučivanje o sukobu interesa, navodi Hina.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније