Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

A.B. [ RTS ]

26. 05. 2024. 15:55 >> 15:55
4
Čitaj mi:

PREDSJEDNIK RS

Dodik: Rezolucija o Srebrenici poraz bošnjačke politike

Rezolucija o Srebrenici je poraz, prije svega, bošnjačke politike i to govori da su bošnjačke politike na pogrešnoj strani, poručio je predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik.

Dodik je rekao i da bi te politike "trebalo da budu politike dogovaranja s nama, a ne poslušništvo prema strancima, Amerikancima i Nemcima".

"Oni su s njima jer misle da će najviše zla učiniti nama Srbima. Sada se pokazalo da to nije tako. Mi Srbi moramo da kažemo - dosta. Nemamo više nijedan razlog da im bilo šta vJerujemo", napisao je Dodik u objavi na Iksu.

Na proširenoj sjednici Vlade Republike Srpske u četvrtak u Srebrenici je, kako su saopštili Dodik i premijer Radovan Višković, odlučeno da će u roku od 30 dana Federaciji biti ponuđen dokument o "mirnom razdruživanju", jer ostanak u ovakvoj BiH više nije moguć.

Generalna skupština UN usvojila je u četvrtak rezoluciju o Srebrenici sa 84 glasa za, 19 protiv i 68 uzdržanih glasova.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније