Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

M.V. [ Nova.rs ]

25. 05. 2024. 22:44 >> 22:49
4
Čitaj mi:

PONOŠ UPITAO VUČIĆA

"Da li je 500.000 dolara prevelika cijena za uzdržan glas Hondurasa?

Predsjednik pokreta "Srce" Zdravko Ponoš upitao je predsjednika Srbije Aleksandra Vučića koliko košta njegovo brisanje nosa zastavom Srbije u Njujorku, kao i da li je donacija od 500.000 dolara Hondurasu za uzdržan glas prilikom glasanja o Rezoluciji o Srebrenici - ipak prevelika cijena.

"Sponzori Rezolucije se nijesu proslavili. O motivima da i ne govorimo. Ali šta ovaj režim slavi? Koliko nas košta Vučićevo brisanje nosa nacionalnom zastavom u Njujorku? I to za potrebe lokalnih izbora. Ministar spoljnih poslova Hondurasa zahvaljuje se Vladi Srbije na 500.000 dolara za obnovu bolnice Roatan?! Da li je 500.000 dolara ipak prevelika cijena za uzdržan glas Hondurasa? Kada je Vlada odlučivala o ovoj i ovakvim 'donacijama', kao što je i ona nedavno za Ukrajinu? Zašto je to tajna za građane Srbije?", upitao je Ponoš na društvenoj mreži "Iks".

Predsjednik pokreta "Srce" naveo je i da "Vučić trubi da smo genocidan narod".

"Zna to narod. Ti se preispitaj, ti si pozivao na 100 za jednoga, a ostao na slobodi. Visoka je cijena za to, ti je sad podižeš, a narod ponovo plaća", zaključio je Ponoš.

Nova.rs podsjeća da je Honduras jedna od ukupno 68 zemalja koja je bila uzdržana prilikom glasanja o Rezoluciji o Srebrenici na sjednici Generalne skupštine Ujedinjenih nacija (UN). Protiv Rezolucije glasalo je 19 zemalja, dok su 84 zemlje glasale za njeno usvajanje.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније