Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

B.Č.J. [ Beta ]

04. 04. 2024. 10:42 >> 10:41
14
Čitaj mi:

sjednica vlade

Vučić: Pozicija srpskog naroda na Kosovu biće sve teža

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će pozicija srpskog naroda na Kosovu biti sve teža, da će kosovski premijer Aljbin Kurti nastaviti agresiju, a Evropa i Amerika nastaviti "glasno da ćute".

"Danas slijede rezgovori u Briselu, mi smo za njih spremni ali ne očekujemo ništa dobro. Nemamo ličnu zamjerku na pregovarače, ali sve se pretvorilo u upakivanje i stavljanje mašnice na kriminalne akte Kurtija i potrebno je da se legalizuje sve što uradi", rekao je Vučić na vanrednoj sjednici vlade.

On je dodao da se odnos Evrope i Amerike prema Kosovu neće promijeniti, a da ostali u svijetu nemaju uticaja na ponašanje Kosova.

Vučić je u nastavku obraćanja govorio o temama za susret sa francuskim predsjednikom Emanuelom Makronom.

Пратите нас на

Коментари14

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније