Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

Б.Б. [ Beta ]

02. 10. 2023. 10:42 >> 10:49
1

REPUBLIKA SRPSKA

U Bijeljini ubijen policijski inspektor, osumnjičen sin narodnog poslanika

U Bijeljini je prošle noći ispred jednog noćnog kluba ubijen policijski inspektor Nenad Marković, pripadnik Policijske uprave Bijeljina, dok je ranjen Dalibor Bošnjaković, bivši policijski inspektor.

Prema pisanju banjalučkog portala Srpska.info pod sumnjom da je počinio ubistvo uhapšen je Nikola Kokanović, sin Zorana Kokanovića člana Socijalističke partije i narodnog poslanika.

Nikola Kokanović je prema pisanju medija u BiH odranije poznat po nasilnom djelovanju, kao i podmetanju eksplozivnih naprava i paljenju automobila.

Krajem decembra prošle godine osuđen je na dvije godine i dva mjeseca zatvora.

Njegov otac Zoran Kokanović, poslanik SP-a, koja je dio vladajuće koalicije u Republici Srpskoj, enormno se obogatio na legalnom i ilegalnom priređivanju igara na sreću.

Navodi se da je posjedovao i niz ilegalnih kladionica širom BiH.

Osim Nikole Kokanovića, uhapšene su još tri osobe.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније