Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ RSE ]

29. 09. 2023. 18:42 >> 18:43
11

PREDSJEDNIK SRBIJE

Vučić: Radoičić će morati da se odazove našim organima

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić je izjavio da će Milan Radoičić "morati da se odazove" pozivu nadležnih državnih organa.

To je prva Vučićeva reakcija nakon što je Radoičić preuzeo odgovornost za organizovanje napada u Banjskoj.

Radoičić je, podsjetimo, preuzeo odgovornost za napad na kosovsku policiju u selu Banjska i podnio ostavku na mjesto potpredsjednika Srpske liste.

"Siguran sam da organi imaju razloga da postavljaju pitanja, a da li će tužilac da ga goni i za koje krivično djelo, to nije pitanje za mene. To je pitanje za tužioca i druge nadležne državne organe. Ako je neko mislio da će on da bježi ili da se krije, neće", dodao je Radoičić. 

Ocenio je i da se Radoičić "ponosi" svojom ulogom u oružanom sukobu i da "on i momci koji su tome učestvovali gledaju to na drugačiji način".

"Ne mislim da neko ima pravo nekoga da ubije, moraće neka pitanja da se postave. Možda nije učestvovao u tom delu, pa će tužilac naći nešto drugo, ili neće naći ništa, to je pitanje za tužilaštvo. Znam da policija mora da prikupi informacije, pa dolazi tužilac koji donosi odluku", zaključio je Vučić.

Пратите нас на

Коментари11

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније