Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ M.L.B. ]

22. 11. 2022. 06:43 >> 06:53
3

KURTI SAOPŠTIO

Priština na dva dana odložila primjenu mjere o tablicama

Premijer Kosova Aljbin Kurti objavio je da prihvata zahtjev SAD i da za 48 sati odlaže primjenu mjere kažnjavanja vozača sa srpskim registarskim oznakama.

"Zahvaljujem ambasadoru Hovenijeru na njegovoj posvećenosti i angažovanju. Prihvatam njegov zahtjev za odlaganjem za 48 časova mjere izricanja kazni za nelegalne ‘KM‘ (i druge) automobilske tablice. Srećan sam što ću raditi sa SAD i EU na pronalaženju rješenja u naredna dva dana", objavio je Aljbin Kurti na Tviteru.

Američki ambasador Džef Hovenijer je prethodno objavio da su Sjedinjene Američke Države zabrinute zbog toga što Beograd i Priština nisu postigli sporazum za rješenje krize na Kosovu i Metohiji.

"Mi smo od kosovske vlade zatražili da odloži za 48 sati primjenu mjere kažnjavanja, kako bi omogućila Evropskoj uniji i Sjedinjenim Američkim Državama dalje angažovanje strana na pronalaženju rješenja", naveo je Hovenijer.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније