Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ N1 ]

05. 09. 2022. 15:24 >> 15:28

SUD U BEOGRADU

Počelo suđenje Belivuku, dijelu okrivljenih pozlilo

U Specijalnom sudu u Beogradu završeno je pripremno ročište na suđenju Veljku Belivuku, Marku Miljkoviću i pripadnicima njihove kriminalne grupe, a nastavak je u srijedu. Tokom suđenja je pozlilo jednom od optuženih Nemanji Đuriću, a potom i optuženoj Slađani Sekulić, javlja reporterka N1, a nakon toga je ročište nastavljeno.

Pozvan je ljekar, a Đuriću je pružena pomoć.

Na ročištu je pozlilo i Slađani Sekulić, inače jedinoj ženi od 30 optuženih iz grupe Veljka Belivuka za najteža krivična djela.

Ostalo je još da se izjasne dva branioca, odnosno iznesu svoje uvodne riječi. Očekuje se da će to učiniti u srijedu i da će se početi sa čitanjem druge optužnice.

Još uvijek nije počelo čitanje druge optužnice protiv Belivuka, Miljkovića i još deset osoba za još dva teška ubistva, koja je u julu spojena sa prvom optužnicom protiv Belivukove grupe.

U sudnici su bili prisutni svi optuženi ukjučujući i trojicu okrivljenih svjedoka – Bojana Hrvatina, Nikolu Spasojevića i Srđana Lalića, koji su potpisali sporazume o saradnji sa Tužilaštvom da svjedoče o zločinima koje je počinila grupa Veljka Belivuka.

Inače, na prethodnom pripremnom ročištu dvije optužnice protiv Belivukove grupe spojene su u jednu.

Prva optužnica tereti grupu od 30 osoba za pet teških ubistava, a druga optuznica tereti Belivuka, Marka Miljkovića i još deset osoba za još dva teška ubistva.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније