Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ N1/M.V. ]

27. 05. 2022. 22:35 >> 22:45

PRIJEPOLJE

Policajac uhapšen zbog 32 kilograma marihuane

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova iz Prijepolja uhapsili su policijskog službenika granične policije B.D. (49) i njegovu prijateljicu S.D. (38), zbog sumnje da su izvršili krivično djelo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Kako prenosi N1, oolicija je u podrumu kuće osumnjičene S.D. pronašla 30 pakovanja sa više od 32,7 kilograma biljne materije za koju se sumnja da je marihuana.

Prema saopštenju MUP-a, prethodno je policijski službenik B.D, po napuštanju patrole za nadzor državne granice prema Crnoj Gori, kako se sumnja, službenim automobilom do kuće S.D. prevezao torbu u kojoj se nalazila droga.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova, posle čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Užicu.

"Policijski službenici Sektora unutrašnje kontrole, u saradnji sa policijskim službenicima PU Prijepolje i nadležnim tužilaštvom, nastavljaju dalji rad na ovom slučaju", piše u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније