Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

B.Č.J. [ Beta ]

22. 05. 2022. 13:23 >> 13:21

VULIN

Smrt Mateja Periša nastupila utapanjem, nije bilo nasilja

Ministar unurašnjih poslova Aleksandar Vulin ponovio je danas da je smrt Mateja Periša nastupila utapanjem i da na tijelu nema tragova nasilja.

Vulin je za TV Prva rekao da je potrebno vrijeme da se urade toksikološke analize.

"Svi smo se nadali da je možda neka mladalačka ludost, glupost, da je na primjer otišao u neku zemlju, nažalost nije. Veliko poštovanje za njegovog oca koji se pokazao kao izuzetno korektan, izuzetno sabran, nijesam siguran koliko bi nas moglo da se ponaša na isti način kao on", rekao je Vulin.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније