Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Izvor: Beta ]

17. 06. 2021. 21:32 >> 21:32
2

OCJENA BORISA TADIĆA

Vučić se ponaša kao da ima najmanju odgovornost

Predsjednik Socijaldemokratske stranke Boris Tadić izjavio je da se predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, iako ima najveću vlast u zemlji, ponaša kao čovjek koji ima najmanju odgovornost. 


Tadić je u intervjuu za nedjeljnik Novi magazin kazao da je za sve loše što se dešava Aleksandru Vučiću kriva bivša vlast i ne da ne snosi nikakvu odgovornost za kriminal svog sistema nego još ogoljavanje tog kriminala naziva borbom protiv kriminala. 

"Baš kao što i otkrivanje da su se u vrijeme njegovog mandata nesmetano sjekle glave ljudima po Srbiji naziva uspjehom, umjesto da ponese političku odgovornost za sav taj kriminal. U Vučićevoj eri u Srbiji se svim raspoloživim instrumentima razaraju institucije koje smo mukotrpno gradili nakon Petog oktobra, svodeći ponovo građanina na podanika i nijemog sljedbenika kulta velikog vođe", rekao je bivši predsjednik Srbije. 

Svi oni koji tvrde da je sve isto i da je Vučić samo "usavršio" naš politički model, dodao je Tadić, ili su lišeni svake političke inteligencije ili su saučesnici naprednjaka u zločinačkom lažovskom poduhvatu, koji ima za cilj uništavanje svake pomisli na demokratizaciju Srbije i normalizaciju socijalnih odnosa. 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније