Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Klix.ba, objavila B.B. ]

12. 04. 2019. 16:20   >>  16:20 3

DAVOR DRAGIČEVIĆ

Objavio prve snimke sa sigurnosnih kamera

Davor Dragičević, otac ubijenog mladića Davida Dragičevića, sinoć je počeo da objavljuje određene snimke na Fejsbuk grupi Pravda za Davida, za koje tvrdi da će dokazati ko je ubica njegovog sina.

Objavio je sedam snimaka, ali u obrazloženju je samo naveo "Organizovano ubistvo Lukačeve hunte i Dodika. Nastavit će se...".

Na snimku se vidi kuća Đorđa Rađena koji je zajedno s policijskim službenicima optužio preminulog Davida da je opljačkao kuću.

Takođe, objavio je fotografiju koja je napravljena iz snimka s videonadzora Raiffeisen banke u Banjoj Luci koji policija nije htjela izuzeti.

O ovome je ranije govorio izvjesni Boki za kojim banjalučka policija traga, jer je tvrdio kako posjeduje snimak s Raiffeisen banke, gdje je snimljeno kako je David Dragičević pretučen na parkingu Metalske škole.

"Na snimku sam jasno prepoznao inspektora dilera Dubravka Kremenovića kojem je šef Darko Ilić. Na snimku se jasno vidi kako dolazi vozilo policije Dacia Duster i kako pretučenog Davida vuku po asfaltu i ubacuju u vozilo u koje je ušao i Dubravko. Sve se dogodilo oko 2:50 sati 18. marta. Snimak je kopiran na više CD-ova", stoji u prvom Bokijevom postu.

Dragičević je ovom objavom htio dokazati kako zaista posjeduje sporne snimke za koje je rekao da će izazvati haos u BiH.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније