Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.B. [ Portal RTCG ]

12. 10. 2024. 16:23 >> 16:24
6
Čitaj mi:

ČARAPIĆ

"Prenosio sam privatne stvari u službenom vozilu, a gorivo platio iz svog džepa"

Šef poslaničkog kluba Pokreta Evropa sad Vasilije Čarapić tvrdi da je službeno auto danas koristio u službene svrhe.

Podsjetimo, dio medija objavio je danas da je službeno vozilo Skupštine Crne Gore, za koje tvrde da je zadužio Čarapić, snimljeno danas kako prenosi namještaj.

Čarapić je na mreži Iks kazao da je utoku dana, između dvije službene aktivnosti koje je obavljao, prenio privatne stvari do zgrade u kojoj živi.

"Vožnja u tu svrhu je trajala manje od dva minuta a gorivo u službenom vozilu sam platio iz sopstvenog džepa. Za sve preostale stvari koje sam kasnije tog dana prenosio angažovao sam i platio firmu koja se bavi transportom", tvrdi on. 

Čarapić je nadalje istakao da se prema povjerenoj državnoj imovini se odnosim odgovorno.

"Smatram da u ovoj situaciji ista nije bila ugrožena niti da se radi o zloupotrebi. Ova situacija je eventualno odraz moje loše bezbjednosne kulture, što je isključivo na moju ličnu a ne na štetu građana. Na raspolaganju sam skupštinskim i nadležnim organima za sva pojašnjenja", saopštio u reagovanju Čarapić.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније