Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.J.

11. 10. 2024. 22:46 >> 22:51
Čitaj mi:

"zaštitu ću traziti na sudu"

Bošković: Navodi Demokrata najobičnija laž i podvala

Član predsjedništva Demokratske partije socijalista (DPS) i bivši poslanik te partije Predrag Bošković saopštio je da su navodi Demokratske Crne Gore da je Bošković lažnim fakturama plaćao boravak policajaca u Splendidu, najobičnija laž i podvala. On je poručio da će zaštitu tražiti na sudu.

"Navodi Demokrata su kao i obično najobičnija laž i podvala. Zbog ovih laži zaštitu ću traziti na sudu, a autoru ovakvih laži savjetujem da potraži stručnu pomoć", napisao je Bošković na društvenoj mreži X.

Iz Demokratske Crne Gore poručili su danas Demokratskoj partiji socijalista (DPS) da imaju ozbiljne razloge za zabrinutost jer je ministar odbrane Dragan Krapović otkrio njihova nepočinstva realizovana uz pomoć partijskih ljudi instaliranih na čelu Vojske Crne Gore i najavili da će u "aferi broj dva" otkriti zloupotrebe sredstava Ministarstva odbrane koja je sprovodio tadašnji ministar Predrag Bošković.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније