Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.M.

11. 10. 2024. 19:32 >> 20:40
Čitaj mi:

odgovor dps-u

Demokrate: Bošković lažnim fakturama plaćao boravak policajaca u Splendidu

Demokratska Crna Gora reagovala je na saopštenje Demokratske partije socijalista (DPS) u kojem su rekli da su zabrinuti zbog "udvaranja" Demokrata. "Žao nam je, gospodo iz krim partije, što ste uznemireni, mada za isto imate ozbiljnih razloga, jer je ministar odbrane otkrio svako vaše nepočinstvo realizovano uz pomoć partijskih ljudi instaliranih na čelu Vojske Crne Gore", kaže se u saopštenju.

"Pored prve od 23 afere i nepočinstva, kojom je ministar Krapović dokazao da se na čelu Vojske Crne Gore nalazila osoba koja je pokušala da nelegalno i zloupotrebom ovlašćenja uveze motocikl: ,,Jamaha”, a u tome je uhvaćen od strane zemlje članice Evropske unije. I time cijelu vašu partiju proglasio Jamahom non grata!", kažu oni.

Kažu i da je "zloupotrebom sredstava Ministarstva odbrane, Predrag Bošković preko lažnih faktura plaćao boravak DPS policije u Splendidu na čelu sa Zoranom Lazovićem tokom protivustavnog desanta na Opštinu Budva 2020. godine".

"Lažnom fakturom, Predrag Bošković je pokrio sredstva za boravak policajaca Zorana Lazovića u Hotelu Splendid tako što je naveo da se plaća posjeta delegacije ministra odbrane Slovačke, koji nije boravio u Splendidu nego u Hotelu ,,Maestral”. Tražili ste, gledajte. I afera broj 2 je blaga u odnosu na ono što je već spremljeno, a što će procesuirati ministar odbrane", kaže se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније