Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

K. J.

09. 10. 2024. 14:32 >> 14:42
Čitaj mi:

Kaluđerović

"Mandić nasljednik politike koja je ugasila Crnu Goru 1918."

Jasna je namjera Andrije Mandića da Crnu Goru svede samo na jednu nevažnu regiju Velike Srbije što je danas pokazao pozivajuće se na nasljeđe Zetke banovine Karađorđevića u kojoj je Crna Gora izgubila ime, a crnogorski narod sva nacionalna i politička prava, kazao je član predsjedništva Socijaldemokratske partije i odbornik u skupštini Prijestonice, Boris Kaluđerović.

Kaže da, na sreću tamnica naroda koju su kreirali Karađerđevići je nestala.

"A naša država povratila puni državni identitet, narodno ime i pravo na samobitnost. Mandić pokazuje da je nasljednik one politike koja je ugasila Crnu Goru 1918-te godine i da su u stvari oni jedini strani agenti u našoj zemlji, kad su se već dohvatili te teme”, kazao je Kaluđerović.

Kako je istakao, neće proći ni njemu, kao što nije prošlo ni mnogo jačima od njega ranije.

“Zato su Crnoj Gori hitno potrebni vanredni parlamentarni izbori, kako bi partije koje su glasale Andriju Madnića bile preseljene u opozicuju đe im je i mjesto. Na Cetinju ta politika nema ni 1% podrške, ali smo sigurni da je sve slabija u svakom crnogorskom gradu, što vidimo po rezultati lokalnih izbora”, poručio je Kaluđerović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније