Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.B. [ Portal RTCG ]

30. 09. 2024. 17:51 >> 17:51
1
Čitaj mi:

OPŠTINSKI ODBOR

DPS Nikšić: Kovačević će na izborima u Nikšiću doživjeti debakl

Predsjednik opštine Nikšić Marko Kovačević se zbog imuniteta vratio u poslaničke klupe, kako bi se sakrio od brojnih nepočinstava i zlodjela, tvrde u Opštinskom odboru DPS-a u Nikšiću.

"Taj hrabriša sve što izgovori brzo porekne, sve što uradi neko mu je podmetnuo, a onda se krije iza imuniteta. Možda će ga ovog puta imunitet i spasiti odgovaranja pred sudskim organima, ali za kratko, jer ubrzo se neće imati iza čega kriti", poručuju iz DPS-a Nikšić.

Prema njihovim riječima, "poslanički imunitet dođe i prođe, ali sud javnosti ostaje, kao i predmeti pred sudovima"

"Pitamo Kovačevića zašto je iznio neistinu prilikom davanja izjave povodom izrečenog na obilježavanju 166 godina od bitke na Grahovcu, zašto je lagao da nije mislio to što je rekao, zašto je lagao da nije rekao da će s onima koji ne misle kao on postupati kao sa nekadašnjim neprijateljima? Zašto je lagao da mu to sve neko podmeće i da neko hoće da ga posvađa sa prijateljskom Turskom. Jer da nije lagao zašto bi se pozivao na poslanički imunitet, o čijem ukidanju sada treba da se izjasni Administrativni odbor.Jer da nije lagao zašto bi se pozivao na poslanički imunitet, o čijem ukidanju sada treba da se izjasni Administrativni odbor", navode iz DPS-a.

Kovačeviću stoga poručuju da posljednje dane u svojoj funkcionerskoj fotelji iskoristi kako bi razmslio šta i kuda nakon imuniteta.

"Umunitet ga neće sačuvati od suda građana i građanki grada pod Trebjesom. Kovačević će, poput svojih saboraca u Podgorici, za nekoliko mjeseci u Nikšiću, doživjeti politički debakl, zbog svih fašističkih izjava, zbog sramne gestikulacije, zbog zloupotrebe službenog položaja i nezapamćenog nepotizma, zbog uništavanja grada i građanskog duha Nikšića, zbog širenja međunacionalne mržnje i još mnogo čega lošeg", zaključuju iz DPS-a. 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније