Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.J.

27. 09. 2024. 18:56 >> 18:56
1
Čitaj mi:

reagovanje

DPS: Hitne ostavke Bečića i Šaranovića zbog najnovijeg ubistva na Cetinju

Demokratska partija socijalista (DPS) poziva potpredsjednika Vlade Aleksu Bečića i ministra unutrašnjih poslova Danila Šaranovića da podnesu ostavke nakon najnovijeg ubistva na Cetinju.

Kako je saopšteno iz te partije, posljednji događaji koji osim današnjeg ubistva uključuju i bombaški napad u kom su smrtno stradale dvije, a teško povrijeđene još tri osobe, "pokazatelj su da je aktuelna Vlada u potpunosti nesposobna da se izbori sa organizovanim kriminalnim grupama".

"Umjesto zaštite građana Bečić je posvećen paradiranju policijskih auta i helikoptera u svrhu predizbornog političkog marketinga i držanju bombastičnih pres konferencija lišenih elementarne suštine. Svjesni smo da je borba protiv organizovanog kriminala zahtjevan posao koji podrazumijeva kontinuiran rad, ali sve navedene okolnosti jasno pokazuju da Bečić nije sposoban da u ime države i građana Crne Gore ovu borbu nosi", navode iz DPS-a Glavnog grada.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније