Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.B. [ Portal RTCG ]

25. 09. 2024. 20:30 >> 20:42
3
Čitaj mi:

BOŠNJAČKA STRANKA

Ćorović o dvojnom državljanstvu: Nećemo biti dio ideološkog inženjeringa

Potpredsjednik Bošnjačke stranke i poslanik Jasmin Ćorović oglasio se oko pitanja dvojnog državljanstva, poručivši da ta partije neće učestvovati u rješenjima koja su dio bilo kakvog političko – ideološkog inženjeringa.

Ćorović je kazao da je pitanje dvojnog državljanstva za Crnu Goru, kao malu državu, usko povezano sa pitanjem njenog faktičkog suvereniteta.

Prema njegovim riječima, ideološki i politički heterogena Vlada treba da se fokusira na pitanje EU integracija, infrastrukturu i poboljšanje standarda građana, a sve u interesu i građana i države Crne Gore.

“To je suština našeg sporazuma sa PES, i insistiraćemo na tome da Vlada i parlamentarna većina budu fokusirane na ta pitanja. O svim pitanjima za koja postoji oštra podjela u javnosti, i koja izazivaju tenzije u društvu moguće razgovarati samo tražeći najširi mogući konsenzus u društvu", zaključio je Ćorović. 

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније