Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.J.

16. 09. 2024. 12:14 >> 12:14
Čitaj mi:

ĐELJOŠAJ

Vlada utvrdila Predlog zakona o autorskim i srodnim pravima

Napravili smo još jedan veliki korak za naš evropski put. Vlada Crne Gore je utvrdila Predlog zakona o autorskim i srodnim pravima sa Izvještajem sa javne rasprave, kao i Predlog zakona o elektronskim komunikacijama sa Izvještajem sa javne rasprave, kazao je potpredsjednik Vlade za ekonomsku politiku i ministar ekonomskog razvoja Nik Đeljošaj.

"U cilju uspješnog zatvaranja poglavlja 7 (Pravo intelektualne svojine) i 10 (Informatičko društvo i mediji), predloge navedenih zakona iznio sam na sjednici Vlade Crne Gore, gdje njihovo usvajanje potvrđuje izuzetan i impresivan rad Ministarstva ekonomskog razvoja u ovoj oblasti", dodao je Đeljošaj.

Đeljošaj je istakao da je ponosan što Ministarstvo ekonomskog razvoja nastavlja da preduzima odlučne korake u procesu pristupanja Crne Gore EU.

"Sada smo jedan dan bliže ekonomskom razvoju, jedan dan bliži velikoj evropskoj porodici", zaključio je on. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније