Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

M.L.B.

12. 09. 2024. 22:43 >> 22:44
2

REAGOVANJE

Pejović: Apsolutna neistina da je Spajić predlagao saradnju sa DPS-om

Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović je rekao apsolutnu neistinu tvrdeći da je Milojko Spajić na Glavnom odboru PES-a predlagao saradnju sa DPS-om, nakon parlamentarnih izbora, saopštio je Boris Pejović, generalni sekretar Pokreta Evropa sad.

"Nekadašnji funkcioner PES-a i sadašnji predsjednik nije ni dolazio na sjednice Glavnog odbora i otvoreno se tada zalagao za inkluzivnu i široku saradnju sa nekadašnjim Demokratskim frontom i Bošnjačkom strankom, iako sada smatra da to nije dobar model", naveo je Pejović.

On kaže i da je začuđujuće da bez ikakvih dokaza i olako aktuelni predsjednik iznosi niz neistina, "bez ikakvih dokaza, pozivajući se samo na kredibilnost sopstvenih uvjerenja".

"Takođe, ova neistina ima za cilj da prikrije jednu dokazanu i već realizovanu saradnju Milatovića i DPS-a i to prilikom rušenja većine u Podgorici. S obzirom na ovakav narativ i odnos prema onima koji su ga podržali za predsjedničkog kandidata, skoro i da nema dileme na koga odbornička lista koju predvodi Milatović računa u postizbornoj kombinatorici. To je ista ona većina koja je uspostavljena skraćenjem mandata u podgoričkom parlamentu, nakon najave da će se iz glavnog grada rušiti i Vlada na državnom nivou", zaključio je Pejović.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније