Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

K. J.

12. 09. 2024. 20:32 >> 20:32

DPS

"Zeta slavi “gašenje mraka” ka Matagužima"

Nakon skoro godinu i po dana, vanrednim zalaganjem, velikom požrtvovanošću i pregalačkim naporima, vlast u Zeti je uspjela da stavi u funkciju već dugo funkcionalnu rasvjetu duž ulice koja spaja Golubovce i Mataguže, poručuju iz zetskog odbora Demokratske partije socijalista (DPS).

“Naravno, zbog velikog obima posla, ovaj “kapitalni” projekat se realizuje fazno, da ne kažemo trofazno, pa je za sad samo dio rasvjete u funkciji ali do kraja sljedeće godine se očekuje puštanje u rad i preostalih sedam stubova”, naveli su iz DPS Zeta u saopštenju za medije.

Treća faza, prema njihovim riječima, će možda predvidjeti i metalne branike na pješačkim stazama kako “auta ne bi razvijala veće brzine pješačkom stazom nego kolovozom”.

“Ali je pitanje da li će tehnička dokumentacija biti izrađena na vrijeme?! Ovo je, poštovani građani Zete, još jedan od impresivnih rezultata koji staje u ovogodišnju sumu realizovanih kapitalnih investicija koja je za prvih 6 mjeseci udarila u plafon i bilježi vrtoglavu brojku od 6,83 odsto a sa ovim vjerovatno i cijelih sedam odsto planirane realizacije”, dodaju iz tog odbora DPS.

Navode da se mještani spontano okupljaju na “trgu” ka Starom Vignju koji je, kažu, ujedno i najrealnija slika i ogledalo aktuelne vlasti kako bi proslavili “gašenje” mraka.

“Poštovani građani Zete, možda bi ovaj ironični ostvrt bio i smiješan da svi ne trpimo posljedice nesposobnosti i neznanja aktuelne vlasti koja jedino od svega, dobro prima plate i troši budžet za gorivo i reprezentaciju! Razmislite još jednom jeste li ovo očekivali i da li ste za ovo glasali”, zaključuju iz DPS Zeta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније