Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

B.B.

09. 09. 2024. 15:32 >> 15:33
Čitaj mi:

Anđušić

Spajić i Vlada dobri samo u odlaganju obećanih investicija

Poslanik DPS Mihailo Anđušić ističe da da se u najavi premijera da će se raditi obilaznica oko Podgorice umjesto obećanog nastavka auto-puta, najbolji dokaz pogubnosti politike trenutne Vlade koja samo odlaže obećane investicije.

"Premijer nam je, nikad direktnije, za septembar obećao ašov na drugoj dionici auto-puta. Danas smo, umjesto toga, dobili najavu idejnog projekta obilaznice oko Podgorice. Ne postoji bolji dokaz pogubnosti politike trenutne Vlade od ovako tužnog i smiješnog odlaganja obećanih investicija godinama unazad", objavio je Anđušić na mreži X.

Kako je dodao, ono što je sad već kristalno jasno jeste razlog zašto se ne može krenuti u realizaciju bilo koje ozbiljnije investicije.

"Gotovo svaki cent brutalnih, učestalih zaduženja ide na svaku drugu potrošnju sem investicionu", zaključio je Anđušić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније