Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.M. [ Mina ]

02. 09. 2024. 10:18 >> 10:18
Čitaj mi:

MPŠV

Počinje informativna kampanja o Mjeri 1 IPARD III programa

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, organizovaće prezentaciju prvog javnog poziva za Mjeru 1 u okviru IPARD III programa u skoro svim crnogorskim opštinama.

Riječ je o podršci investicijama u fizički kapital poljoprivrednih gazdinstava.

Zahtjev za dodjelu podrške podnosi se do 29. novembra.

Prihvatljivi troškovi kroz Mjeru 1 kreću se od deset hiljada EUR do 650 hiljada EUR.

Predmet javnog poziva su investicije u fizički kapital poljoprivrednih gazdinstava i prihvatljivi troškovi u vezi sa nabavkom nove opreme, mehanizacije, investicije koje se odnose na podizanje zasada, izgradnju i/ili rekonstrukciju poljoprivrednih objekata i drugo.

Iz Ministarstva su pozvali sve zainteresovane da prisustvuju prezentacijama.

Prezentacije će u srijedu biti održane u Nikšiću, Danilovgradu, Zeti i Tuzima, u četvrtak u Herceg Novom, Kotoru, Kolašinu i Mojkovcu, a u petak na Cetinju, u Budvi, Bijeom Polju i Beranama.

Prezentacije će 9. septembra biti održane u Plužinama, Šavniku, Andrijevici, Plavu i Gusinju, 10. septembra u Pljevljima, Žabljaku, Rožajama i Petnjci, a 11. septembra u Ulcinju, Baru i Podgorici.

Javni poziv sa detaljnijim informacijama je dostupan na linku https://www.gov.me/clanak/prvi-javni-poziv-za-dodjelu-sredstava-finansijske-podrske-za-mjeru-1-investicije-u-fizicki-kapital-poljoprivrednih-gazdinstava.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније