Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.J.

22. 08. 2024. 10:04 >> 10:04
Čitaj mi:

BORAVI U CRNOJ GORI

Kopman sa Spajićem o temama važnim za razvoj i integraciju Crne Gore u EU

Predsjednik Vlade Crne Gore Milojko Spajić sastaće se danas sa generalnim direktorom Generalnog direktorata Evropske komisije za susjedstvo i pregovore o proširenju Gert Janom Kopmanom koji boravi u posjeti Crnoj Gori.

Tokom dvodnevne posjete generalnog direktora za susjedstvo i pregovore o proširenju, delegacije Vlade Crne Gore i Evropske unije će održati niz sastanaka na teme: Politike proširenja i Reformske agende Vlade Crne Gore u okviru Plana rasta za Zapadni Balkan te Investicione strategije koja će, kako je saopšteno iz Vlade, omogućiti Crnoj Gori da privuče evropske investitore i period do učlanjenja u Evropsku uniju iskoristi da svoju privredu i standard maksimalno približi standardima EU.

U delegaciji Vlade Crne Gore koju predvodi premijer biće i potpredsjednik Vlade Filip Ivanović, ministri Maida Gorčević i Bojan Božović, šef Stalne misije Crne Gore pri Evropskoj uniji ambasador Petar Marković te glavni pregovarač Crne Gore sa Evropskom unijom Predrag Zenović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније