Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.B. [ Portal RTCG ]

13. 08. 2024. 17:46 >> 17:48
2
Čitaj mi:

POSLANICA PES-A

"PES-u bitniji građani koji primaju minimalac, ali Milatovića to ne interesuje"

Poslanica Pokreta Evropa sad Branka Marković poručila je da je da su PES-u bitniji građani koji primaju minimalne zarade.

Marković je reagovala na izjavu predsjednika države Jakova Milatovića, koji smatra da je jučerašnjom sjednicom Socijalnog savjeta socijalni dijalog urušen, a zbog partijskih poena se ne treba kockati se sa budućnošću građana.

Marković je stoga Milatoviću poručila da "za platu preko dvije hilajde eura koju prima, povećanje je sedam odsto, ali je za veliki broj građana preko 20 odsto". 

"Što Vas očigledno i ne interesuje. Izvinite što su nam bitniji građani koji primaju minimalne zarade, a ima ih nekoliko stotina hiljada u Crnoj Gori, a ne Vi i oni koji primaju hiljade i hiljade eura", zaključila je Marković. 

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније