Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

M.M.

13. 08. 2024. 12:28 >> 12:28
Čitaj mi:

milović

"Svi politički subjekti da izađu sami, bez skrivanja iza predizbornih koalicija"

Vrijeme je da svi politički subjekti koji će učestvovati na predstojećim podgoričkim izborima izađu pred građane sami, bez skrivanja iza predizbornih koalicija, kazao je bivši ministar pravde i nekadašnji visoki funkcioner Pokreta Evropa sad Andrej Milović.

"Da se svi izmjere direktno, da svako pokaže svoju pravu snagu, viziju i program, a neka birači odluče ko zaista zaslužuje njihovo povjerenje. Iako ne čudi što oni koji nemaju šta da ponude a imaju šta da kriju žele da se sakriju, vrijeme je da se to mijenja, i da pred Podgoričanke i Podgoričane izađemo čisto", kazao je on.

Naglasio je da Podgorica i Crna Gora zaslužuju transparentniji izborni proces.

"Da ljudi glasaju direktno za onoga koga žele na čelu grada, umjesto partijskih kobinatorika koje smo imali do sada", zaključuje Milović.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније