Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

K. J.

10. 08. 2024. 18:14 >> 18:15
Čitaj mi:

Milović

"Spajićev partner i primorski funkcioner već kupili mašine za projekat autoputa"

Bivši ministar pravde i nekadašnji visoki funkcioner Pokreta Evropa sad Andrej Milović tvrdi da su glavni politički partner premijera Milojka Spajića i njegov lokalni primorski funkcioner već kupili mašine koje su spremne kad posao izgradnje crnogorskog autoputa krene.

Milović je to kazao reagujući na saopštenje Ministarstva saobraćaja koje ga je pozvalo da svoje tvrdnje o potencijalno namještenim tenderima vezanim za nadzor nad radovima na auto-putu saopšti Specijalnom državnom tužilaštvu.

“Vukićević Majo, hvala što želiš da sve bude po zakonu i da se sve provjeri. U to ime, kao resornu ministarku pozivam te da provjeriš da li je već dogovoreno ko će biti izvođači i podizvođači na projektu autoputa. Ja mogu dati sad vrlo preciznu mapu”, naveo je Milović na mreži X.

Ističe da ovo pita iz razloga što su glavni politički partner premijera i njegov lokalni primorski funkcioner već kupili mašine i spremne su kad posao izgradnje crnogorskog autoputa krene.

“A posao će dobiti nosilac – biznismen iz susjedstva. Majo, ne odlažu se premijerski satovi i čuva premijer džabe: zamisli padne Vlada i mašine ostanu neiskorištene? Zaključujem umjesto vas koji ili ne vidite ili nećete da vidite: opstanak Spajića na vlasti nije samo njegov interes i paravan firmi povezanih sa njim, nego i njegovih partnera kako u zemlji, tako i u okruženju. Treba naplatiti političku podršku premijeru i zaraditi stotine miliona, a građane CG i našu praunučad zaduži milijarde. Ko to može bolje od Spajića”, naveo je Milović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније