Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

M.M.

10. 08. 2024. 08:55 >> 08:59
1
Čitaj mi:

PES

"Ljiljanić učestvovala u rušenju vlasti, pa nastavila po nalogu Milatovića da iznosi neistine"

Zaposlena u Kabinetu predsjednika Crne Gore, Nađa Ljiljanić, sa svojim kolegama iz Pokreta za Podgoricu, prvo je u saradnji sa DPS-om učestvovala u rušenju podgoričke vlasti, pa je po nalogu svog poslodavca Milatovića nastavila da iznosi neistine, saopšteno je iz Pokreta Evropa sad.

Kako su kazali iz PES-a, uz vokabular koji je ispod svakog nivoa, "Ljiljanić pokušava da nametanjem besmislene priče o navodnom nepotizmu u PES-u, prikrije činjenicu da je upravo predsjednik Crne Gore i nekadašnji zamjenik predsjednika PES-a, preporučio rođenu tetku za odborničku listu na prethodnim izborima u Podgorici#. 
 
"Postalo je degutantno slušati moralne akrobacije Milatovićevih koleginica i kolega, pogotovo nakon svega što je i one koji su ga doveli na poziciju predsjednika javno nazvao "nepristojnima". "Pristojni" Milatović osim što se odrekao programa Evropa Sad i onih koji su ga glasali, izrazio je želju da bude politička prikolica URA-e, za čijeg je lidera iznosio salve optužbi, nakon što je Abazović postao premijer zahvaljujući DPS-u", poručuju u saopštenju. 
 
Iz PES-a navode da nakon što se Milatović odrekao "nepristojnih" građana i programa koji su ga doveli na vlast, njemu i Ljiljanićkoj je jedino ostalo da svoj "program" prezentuju blateći PES.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније