Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.J.

06. 08. 2024. 14:33 >> 14:36
1
Čitaj mi:

milatović zakazao sjednicu

Sjednica Savjeta za odbranu i bezbjednost 20. avgusta

Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović zakazao je sjednicu Savjeta za odbranu i bezbjednost za utorak, 20. avgust 2024. godine.

"Članovi savjeta razmotriće Izvještaj o stanju u Vojsci Crne Gore za 2023. godinu, Izvještaj o upotrebi jedinica, odnosno pripadnika Vojske Crne Gore u međunarodnim snagama, mirovnim misijama i drugim aktivnostima u inostranstvu za 2023. godinu i Izvještaj o učešću pripadnika Vojske Crne Gore u vježbama ili obuci u inostranstvu ranga voda i višeg ranga u 2023. godini", saopšteno je iz Kabineta predsjednika države. 

Kako dodaju, na sjednici će biti razmotren Prijedlog odluke o angažovanju pripadnika Vojske Crne Gore u sastavu misije vojne pomoći Evropske unije za podršku Ukrajini.

Savjet će razmatrati i prijedloge odluka Ministarstva odbrane o postavljenjima, razrješenjima, imenovanjima i unaprjeđenjima oficira i oficirki Vojske, kao i druga pitanja iz svoje nadležnosti.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније