Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.B. [ Portal RTCG ]

25. 07. 2024. 11:17 >> 11:35
8
Čitaj mi:

PREDSJEDNIK DNP-A

Knežević: Đed mi je zalud poginuo oslobađajući Karlovac od ustaša

Predsjednik Demokratske narodne partije (DNP) Milan Knežević prokomentarisao je u svom stilu odluku Hrvatske da ga proglase za personu non grata.

"Znači, moj đed Milan po kome nosim ime, zalud je poginuo na Đurđevdan 1945. godine, oslobađajući Karlovac od ustaša i nacista. Izgleda su oni pobijedili, a mi izgubili. P.S. Ubiće me žena, propade nam rezervacija za Rovinj", napisao je Knežević na mreži Iks. 

 

Podsjetimo, ministarstvo vanjskih i evropskih poslova Hrvatske danas je obavijestilo Crnu Goru da je Hrvatska proglasila Andriju Mandića, predsjednika Skupštine Crne Gore, Milana Kneževića, poslanika u Skupštini Crne Gore, te Aleksu Bečića, potpredsjednika Vlade Crne Gore, nepoželjnima u toj državi zbog, akko su naveli, "sistemskog djelovanja na narušavanju dobrosusjedskih odnosa sa Hrvatskom i kontinuiranog zloupotrebljavanja Hrvatske u unutrašnje političke svrhe". 

 

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније