Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.J.

22. 07. 2024. 20:00 >> 20:01
Čitaj mi:

mitar šušić

"Vjerujem da su u Pokretu za Podgoricu svjesni da ulaze u savez sa DPS-om"

Odbornik koalicije Za budućnost Podgorice u Skupštini Glavnog grada Mitar Šušić saopštio je da predstavnici Pokreta za Podgoricu nakon odluke da vrate mandat građanima, svjesni da na taj način ulaze u saradnju sa DPS-om.

"Vjerujem da su kolege iz Pokreta za Podgoricu svjesni da ovako ozvaničavaju saradnju sa DPS-om. Mislim da ćemo na izborima veoma brzo dobiti sud o tome ko je ostao na fonu onoga što je obećao, tražeći im jedan mandat a ko im traži drugi dok nije realizovano ono što je obećao iz prvog mandata", naveo je Šušić.

Na saradnju sa DPS-om nakon izbora, iz Pokreta za Podgoricu kažu da ne računaju, ali se nadaju podršci predsjednika Crne Gore Jakova Milatovića.

A vanredni izbori u Podgorici neće donijeti ništa novo građanima, kaže Šušić.

"I rezultati će biti da će ista grupacija morati da se dogovara o vršenju vlasti... Vjerujem da će ovog puta biti olakšano onim partijama koje svojim ponašanjem nisu uzrokovale krizu. One će moći da god bez onih koji u cilju političke promocije izazivaju nestabilnost", kazao je Šušić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније